| Mgławica Mocy 25ABY |
Odliczanie
27 posty(ów)
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Re: OdliczanieFeta to przecież znany środek halucynogenny. Spróbuj i też zobaczysz to odliczanie!
Re: OdliczaniePozostały 3 dni, a ja nadal czekam na Wasze pomysły dotyczące nadchodzącego wydarzenia - niech zostaną dla potomnych tutaj, a nie na SB
Re: OdliczanieWspółpraca między AMBER'em a MM. Logo AMBER'a odbija się w szybce - wpadł na to mistrz dedukcji i mój nowy idol detektywistyczny - RENNO TRESTA A co od sierpnia ? Najlepsze historie, albo historia od 01.08.2010 zbierana i dumnie wydana przez Amber brzmi jak idylla - ale po to są nadzieje, by na nie oczekiwać
Re: OdliczanieTeraz nad sławnym już wizjerem Fetta pojawił się napis "Wspierają Nas:" - zgaduję więc, że prędzej czy później "wspieraczami" okażą się Amber i Fanatyk.pl (podejrzewam, że poprzednie fioletowe, niewyraźne logo należało do nich, a poza tym na samym dole forum jest link na tę stronę
Re: OdliczanieMało? ależ wymagający
Re: OdliczanieAmber, selkar.pl ... shootuje że promocja knigi jakowejś. Z serem Fetta na czele choć raczej pudło bo o żadnej szykującej się nowości nie słyszałem.
I know what dude I am I'm the dude playin' a dude disguised as another dude.
Stan konta: 1635 kredytów.
27 posty(ów)
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Kto jest na forumUżytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość |